#σεμιαπρόταση 2

December 4, 2014

Let’s meet :)

December 8, 2014

Όσα (δεν) είδα στο event της Apivita!

December 5, 2014
empty image
empty image

Ξεκίνησα να σου γράφω για το event της Αpivita αλλά τι να σου γράψω που δεν πρόλαβα τίποτα;

unnamed-5

Μπαίνω στο μετρό, την ψιλολέω- ψιλό, μη φάω και καμία- σε 2-3 που ακόμη και τώρα, το 2014 κάθονται αριστερά στις σκάλες, βγαίνω από το μετρό, βάφομαι στα φανάρια όταν έχει κόκκινο, αλλά είναι σκοτάδι και ρίχνω φως με το φακό του κινητού μου, στις διαβάσεις τα βάζω στην τσέπη και τρέχω, στα στενά παριστάνω την πολύ βιαστικιά, μουρμουρίζω και σε ένα ταξί που είναι σταματημένο στη μέση, τόσο δυνατά ώστε να βεβαιωθώ ότι με άκουσε αλλά τόσο σιγά ώστε να μη φάω ξύλο,  και ουφ, τερματίζω κυριολεκτικά στην Apivita. Ανεβαίνω ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ στον δεύτερο, έχω λαχανιάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ανοίγω την πόρτα στην όχι και πιο εντυπωσιακή εμφάνισή μου. #κανέναπιλάτες

unnamed-4

Κάποια κορίτσια- bloggers γυρίζουν και κοιτάνε και από μέσα μου σκέφτομαι ναι κορίτσια, στις φωτογραφίες δεν έχω κάνει τον γύρο της Αθήνας σε 5 λέπτα. Αρχίζω να πίνω φανταστικούς φυσικούς χυμούς ενώ γύρω μου όλοι κάνουν ήχους και κινήσεις που λίγο μετά, όταν έπεσαν οι παλμοί μου και άρχισα να έχω επαφή με το περιβάλλον, κατάλαβα ότι είναι ασκήσεις χαλάρωσης και καλύτερης αναπνοής.

Όλα αυτά για να σου πω ότι δεν πρόλαβα την παρουσίαση, πρόλαβα όμως και γνώρισα τα καινούργια προϊόντα και τα δοκίμασα κι όλας και τώρα που σου γράφω φοράω δύο από αυτά: την κρέμα ματιών και την κρέμα προσώπου “bee radiant”. Θα σου κάνω αναλυτικό review όταν θα έχει περάσει λίγος καιρός για να έχω πλήρη εικόνα, αλλά για την ώρα θα σου πω ότι η κρέμα προσώπου μυρίζει ΤΕΛΕΙΑ, η κρέμα ματιών φωτίζει- ω ναι- ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!

unnamed-6

Επίσης γνώρισα τη νέα σειρά Royal Honey  που έχει scrub, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος και μυρίζει σαν πρωινό με ψωμί, βούτηρο και μέλι- ακα, πάρα πολύ ωραία.

Screen Shot 2014-12-05 at 4.07.37 PM

Και τέλος, γνώρισα τις νέες μάσκες προσώπου που άλλαξαν και συσκευασία και μοιάζουν με τέμπερες το οποίο συνεπάγεται πως το πρόσωπο γίνεται καμβάς και λίγο μετά έργο τέχνης. Δεν ξέρω τι με έπιασε και γράφω τέτοια ποιητικά, δεν ήμουν έτσι εγώ. Ισως φταίνε οι χυμοί που ήπια- φαντάσου πόσους ώστε να αρνηθώ στη συνέχεια έξοδο για burger.

unnamed-3

Αυτά τα πολύ λίγα για την ώρα, για να μην σε πουν και αδιάβαστη.

1 comment

Leave a Reply

Read previous post:
#σεμιαπρόταση 2

Είσαι έτοιμη για το δεύτερο blog post #σεμιαπρόταση; Βαθιά ανάσα και πάμε:

Close