Gkini is the new Bikini.

June 7, 2014

Skincare routine by APIVITA!

June 16, 2014

Αqua Vita, η νέα.

June 16, 2014

Για να διαβάσεις πιο ευχάριστα αυτό το post, σου προτείνω να βάλεις ακουστικά, να κρύψεις λίγο την οθόνη σου απο συναδέρφους και να ακούσεις αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=j5RUqZ3mD0Y

(χαμήλωσε λίγο να μπουν τα ντραμς) Και ναι! Η νέα Aqua Vita είναι εδώ!

PicsArt_1402865754508

Προσωπικά είμαι φαν της Aqua Vita δεν θυμάμαι και εγώ από πότε. Είναι η κρέμα η “σωστή”, που όταν τη φοράς νιώθεις ότι κάνεις καλό στην επιδερμίδα σου. Τη φοράω εγώ στα 27 μου, τη φοράει και η μαμά μου στα 60. (sorry μαμά, η ανάγκη).

PicsArt_1402867321908

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα, στην κλασική Aqua Vita που όλοι γνωρίζουμε, έπαιρνα τη συσκευασία που είναι σε σωληνάριο και όχι σε βάζο, για να μη χάνονται πολύτιμα συστατικά της, άνοιξε/κλείσε, αλλά αυτό είναι δική μου λόξα, προσπέρνα τη.

Η νέα Aqua Vita λοιπόν, είναι η ανανεωμένη σύσταση της αγαπημένης μου κρέμας. Συγκεκριμένα, είναι πιο αντιοξειδωτική (βλ. ελληνικό τσάι του βουνού   αντί για νερό), πιο καταπραϋντική (βλ. λυγαριά) και δίνει λάμψη (βλ.γεράνι). Εν ολίγοις, πιο τέλεια version της.

PicsArt_1402865809061

Δοκίμασα αυτή που είναι για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Είναι πανάλαφρη για το καλοκαίρι, απορροφάται αμέσως και δίνει φυσικό αποτέλεσμα- ούτε ματ, ούτε ανεξήγητη γυαλάδα.  Αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή, χωρίς να κολλάει. Το άρωμά της είναι πολύ διακριτικό, αντίστοιχο με της κλασικής Aqua Vita.

Ενώ λοιπόν δεν διαβάζω ποτέ ποτέ μα ποτέ τα χαρτάκια που έχουν μέσα οι συσκευασίες, στα καλλυντικά τα διαβάζω και μάλιστα και στα αγγλικά για να δω αν γράφουν τα ίδια. #τρελή. Να λοιπόν και σε φωτογραφία το χαρτάκι για να διαβάσεις και εσύ:

PicsArt_1402865856645

Και εγώ θα την πω την αμαρτία μου: Τη χρησιμοποιώ για το πρόσωπο αλλά και λίγο πιο πάνω, στην περιοχή των ματιών. ΟΧΙ, δεν το λέει αυτό η Apivita, το κάνω μόνη μου γιατί τη νιώθω πολύ ελαφριά και διαβάζοντας πολύ για το  blog, είδα έρευνες που δείχνουν πως δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις άλλη κρέμα για τα μάτια μιας και δεν υπάρχει “ιδανική σύσταση” ή “απαγορευμένα συστατικά”.

Αλλά αυτό ας κάνουμε ότι το έμαθες από αλλού. Αυτή είναι η νέα κρέμα Aqua Vita, και αν θες να τη δοκιμάσεις πρώτη, stay tuned, γιατί κάτι ε- ε-έρχεται!

Υ.γ το τραγούδι στην αρχή έχει σκοπό να σε βάλει σε καλοκαιρινό mood. Όλα τα υπόλοιπα, θα τα μάθεις σε λίγο!

 

1 comment

Leave a comment

Read previous post:
Gkini is the new Bikini.

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα πρωί, με ανοιχτές κουρτίνες, γυαλιά ηλίου και αυτό δυνατά: https://www.youtube.com/watch?v=W-RexzbyP3o

Close