Μια νύχτα στα Inglot

October 29, 2013

Watch my new watch.

November 4, 2013

Inglot-the day after.

October 31, 2013
empty image

Αφού λοιπόν σου μιλήσαμε  εδώ για όσα είδαμε στα Inglot, θα σου μιλήσουμε για όσα κέρδισαν μια θέση στο τσαντάκι με τα καλλυντικά! (μα τι άσχημη λέξη το “νεσεσέρ”)

image_7

Ε ναι. Σου μιλήσαμε τόσο για τα βερνίκια στο προηγούμενο post που θα ήταν παράλογο να μην φύγουμε με δύο νέες αποχρώσεις. Το ένα είναι από την κλασική σειρά (το αριστερό), το άλλο από τη σειρά που “επιτρέπει στο νύχι να αναπνέει”.  Έχουμε δοκιμάσει το αριστερό και μιλάμε παντού για τη διάρκειά του και το χρώμα που στρώνει τέλεια και στεγνώνει αμέσως. Με άλλα λόγια τα βερνίκια είναι must.

image bern

image_6

To Make up. Ω ναι. Ας είμαστε ειλικρινείς. Το ψάξαμε πολύ. “is it okay if i use make up every day?”, “does make up harm my skin” και άλλα τέτοια και να ‘μαστε σήμερα με τις  απαντήσεις: Το make up δεν κάνει κακό όταν ξεβγάζεται και όταν η επιδερμίδα διατηρείται καλά ενυδατωμένη- όταν δλδ είσαι τυπική με τις κρέμες κ.λπ. Αντιθέτως δημιουργεί ένα “στρώμα” και προστατεύει την επιδερμίδα σου από το περιβάλλον. Δοκιμάσαμε και αποκτήσαμε λοιπόν το “Cream Foundation” που είναι η πιο ελαφριά μορφή make up, που περισσότερο μοιάζει με κρέμα με χρώμα, παρά με τα γνωστά, “μάσκες” make up που σου έρχονται στο μυαλό.

image_3

Να και το “Freedom System”. Φτιάξαμε μια απλή, λιτή και απέριττη παλέτα με μια σκιά για τα μάτια (δεξιά) και μια σκιά για τα φρύδια(αριστερά). Η δεξιά, αυτή που θα την έλεγες “ασημί” αλλά μη τη λες έτσι γιατί ακούγεται κάπως, είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αναλόγως της ποσότητας που βάζεις στο μάτι σου, έχεις άλλο αποτέλεσμα: Από το “Φωτεινό” έως το “κάτι έχεις βάλει” και το “Ασημένιο”.

image_2

Η σκιά στα πιο έντονά της.

image_5

Μολύβι φρυδιών. Είναι η νούμερο ένα αγορά που πρέπει να κάνεις όταν βρεθείς στα Inglot. Ή μάλλον όχι, πρώτη είναι τα βερνίκια. Ή το make up, αν δεν έχεις. Anyway, κράτα ότι αυτό το μολύβι έχει κερί και “στρώνει” τα φρύδια, τα οποία μετά από ένα πέρασμα θα είναι πιο έντονα και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ! (κλάπ κλαπ). Συνδύασέ το με σκιά στο χρώμα των φρυδιών και άλλαξε εντελώς το σχήμα τους, στη στιγμή!

image_4

Αυτά από εμάς. Εσύ έχεις δοκιμάσει τα Inglot; Ποια προϊόντα έχεις ξεχωρίσει;

image (2)

Thank you Inglot!

See you soon, xxx

Leave a Reply

Read previous post:
Μια νύχτα στα Inglot

Αν μπορούσες να περάσεις μια νύχτα σε ένα κατάστημα να δοκιμάζεις, να βάζεις, να βγάζεις ό,τι θέλεις, ποιο κατάστημα θα...

Close