Στην τρίχα.

May 28, 2014

3 Μέρες Μόνο

June 6, 2014

Tα μολύβια κάτω. (από το μάτι)

June 2, 2014

Συγχώρεσέ με για τον τίτλο του post, κάθε χρόνο τέτοια εποχή θυμάμαι τις εξετάσεις και την κρυφή μου ελπίδα πως η ζωή μου θα ξεκινήσει μόλις δώσω το τελευταίο μάθημα. Μπορώ να σου μιλάω ώρες για τέτοια, αλλά  τώρα το θέμα μας δεν είναι η “ανθρωπιά στα χρόνια των social media” αλλά το μακιγιάζ. Και προσωπικά, δεν αγαπώ τίποτα περισσότερο από το απλό μακιγιάζ που το υπογράφει  μια λεπτή γραμμή μολυβιού στα μάτια.

PicsArt_1400406964807

Πριν λίγες μέρες, στο event του ΚΟRRES είδα για πρώτη φορά τόσα πολλά συγκεντρωμένα μολύβια ματιών που να τα θέλω όλα. Ακόμη και το πιο έντονο, το μπλε, ήταν τόσο έντονο που όσο τα χαζεύαμε, ευχόμουν να έχω μια κασετίνα που δεν θα έχει στυλό και χάρακες αλλά μόνο τέτοια μολύβια.

PicsArt_1400406858301

PicsArt_1400406676055

Πέρα από τις πολύ ωραίες αποχρώσεις θα σου πω ότι είναι πολύ πολύ σταθερά. Τον τελευταίο καιρό φοράω το γκρι μολύβι και μόνο στο κάτω βλέφαρο και ακόμη και μετά από 8 ώρες, είναι εκεί, ανένδοτο.  Όπως διάβασα, τα μολύβια αυτά περιέχουν  ενυδατικά φυσικά λιπίδια και τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, που δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

PicsArt_1400406753579

Τέλος να σου πω πως υπό κανονικές συνθήκες, όταν βάφω τα μάτια μου την επόμενη μέρα νιώθω ενόχληση, καθώς είναι πολύ, πολύ ευαίσθητα. Ε λοιπόν τα συγκεκριμένα δεν με έχουν ενοχλήσει καθόλου και έτσι μπορώ και φοράω κάθε μέρα και ένα χρώμα.

Ααααα και όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, έκανα το πείραμα της “σταθερότητας”. Να λοιπόν το αποτέλεσμα μετά από αδιάβροχο ντεμακιγιάζ ματιών. (Νιώθω λίγο σαν διαφήμιση απορρυπαντικού αλλά δες, όχι δες!)

PicsArt_1400407885134

Α! Πριν κλείσω, τι λες φέτος να ξεκινήσουμε μια καμπάνια με μήνυμα “Όχι μακιγιάζ, όχι λιπ γκλος σε θάλασσες και ακτές.”

Περιμένω γνώμες. xxx

 

4 comments

  1. Αγαπάμε Κορρέ και αναμένουμε με αγωνία το post Όχι μακιγιάζ, όχι λιπ γκλος σε θάλασσες και ακτές.”

    1. Αλίκη-Νεφέλη χαχαχαχα!
      Μα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να φοράς λιπ γκλος στη θάλασσα, να κολλάει η άμμος και τα μαλλιά από τον αέρα.

Leave a Reply

Read previous post:
Στην τρίχα.

Αυτό το post σε ενδιαφέρει αν: σου αρέσει να μυρίζεις τα μαλλιά σου όταν είναι φρεσκολουσμένα έχεις πάντα στα δάχτυλά...

Close