Πέφτει νύχτα στο Παλέρμο…

November 12, 2015

Kiko addicted

December 2, 2015

Beauty News

November 17, 2015

Hey there! Το νέο test που εφαρμόζω αυτόν τον καιρό και ξεχωρίζω τα προϊόντα που θέλω να σου δείξω με αυτά που δεν, έχει τίτλο “τι μπαίνει στο καινούργιο σπίτι”. Όπως καταλαβαίνεις πολλά πράγματα μένουν πίσω, λιγότερα έρχονται μαζί. Σήμερα, θα δου δείξω 3 από αυτά που ήρθαν, βρήκαν τη θέση τους στο μπάνιο και τι κι αν δεν έχω αξιωθεί να καθαρίσω ακόμα τα ντουλάπια και να τακτοποιηθώ κανονικά, αυτά είναι προσωρινά (?) τοποθετημένα, πάνω στο πλυντήριο.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Άρωμα Jimmy Choo Illicit

Processed with VSCOcam with f2 preset

Κάθε φορά που θέλω να σου περιγράψω ένα άρωμα, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα: δεν μπορώ να στο δείξω και ακόμα και αν σου γράφω μέρες για το πώς ακριβώς μυρίζει, αν τελικά δεν το δοκιμάσεις εσύ η ίδια, άκρη δεν θα βγάλουμε.

To illicit είναι καθαρό, γλυκολουλουδένιο, όσο βαρύ χρειάζεται και όσο ιδιαίτερο μπορεί να είναι ώστε να μένει και να γίνεται αναγνωρίσιμο από τους άλλους- κακά τα ψέματα, όλες για αυτό φοράμε άρωμα. Έχει διάρκεια και μου αρέσει γιατί ψεκάζω τη βούρτσα των μαλλιών μου έτσι μυρίζουν και εκείνα και αυτό είναι τέλειο αν κάνεις κοτσίδα γιατί όσο κινείσαι, κινείται και η κοτσίδα και είναι σαν να έχεις ψεκαστήρι και να αφήνεις το άρωμά σου από όπου περνάς (σατανικό).

Shiseido Ultimune Eye

Processed with VSCOcam with f2 preset

Πριν λίγους μήνες δοκιμάσαμε το Ultimune serum για το πρόσωπο και τώρα το σίκουελ, για τα μάτια! Αρκεί ελάχιστη ποσότητα και αμέσως νιώθεις την περιοχή των ματιών να δροσίζεται. Απορροφάται αμέσως και προσωπικά, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ μόνο του, χωρίς κρέμα ματιών μιας και δημιουργεί ένα πολύ λεπτό φίλτρο, σαν primer και με βολεύει πολύ για να βάλω μετά το concealer.

Estee Lauder pure colour Envy 430

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ας ξεκινήσουμε από το όνομα αυτής της απόχρωσης: true liar <3 ρε παιδιά true liar! Άσχετο αλλά πόσο μου αρέσουν τα ονόματα των κραγιών και των βερνικιών!Συνεχίζω λοιπόν και έχω να σου πω ότι είναι η πιο τέλεια απόχρωση μοβ, στην πιο τέλεια εκδοχή της αφού είναι gloss αλλά είναι σταθερό, έντονο, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, και το χρώμα του παραμένει εκεί, σκούρο μοβ, όσες ώρες κι αν περάσουν! Άσχετα με το αν είσαι φαν ή όχι του χρώματος, σου προτείνω να δοκιμάσεις τη σειρά Envy lip potion γιατί έχει πολλά χρώματα και το τονίζω, παρόλο που είναι gloss, δεν είναι gloss 🙂

Leave a Reply

Read previous post:
Πέφτει νύχτα στο Παλέρμο…

...και όλοι κλείνουν τα μάτια, εκτός από εμένα που σου γράφω από ένα τελείως άδειο σπίτι, χωρίς internet, με σκοπό...

Close