Μετακόμιση τώρα

November 4, 2015

Beauty News

November 17, 2015

Πέφτει νύχτα στο Παλέρμο…

November 12, 2015

…και όλοι κλείνουν τα μάτια, εκτός από εμένα που σου γράφω από ένα τελείως άδειο σπίτι, χωρίς internet, με σκοπό να το ανεβάσω μόλις βρεθώ εντός δικτύου.

Θα σου γράψω σύντομα για αυτή την εμπειρία, του άδειου σπιτιού, για αρχή κράτα μόνο ότι είναι πολύ άβολα και τα πλήκτρα κάνουν πολύ περισσότερη φασαρία από ό,τι συνήθως.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Σήμερα θα σου μιλήσω για 4 κρέμες νύχτας, με τα υπέρ και τα κατά τους, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει ώστε αν βρεθείς στο Παλέρμο και ξαφνικά πέσει νύχτα, να είσαι προετοιμασμένη.

Darphin Flower Nectar Oil Cream 

Έχει άρωμα που σου θυμίζει τη Λόρα από το «μικρό σπίτι στο λιβάδι», είναι πάρα πολύ ενυδατική και κάπως παχύρευστη! Αυτό είναι και καλό και κακό! Το καλό είναι ότι ενυδατώνει σε βάθος, το κακό ότι χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να καλύψεις πρόσωπο και λαιμό και το άρωμα είναι τόσο έντονο που μπορεί να σου φανεί too much. Εγώ επειδή τρελαίνομαι για τη μυρωδιά αυτής της κρέμας το χαίρομαι πολύ που βάζω πολλή, και μερικές φορές βάζω ένα τσικ και στα χέρια, ίσα για να μυρίζουν το ίδιο! Ενυδατώνει φουλ και το πρωί ξυπνάς με την πιο μαλακή version σου!

Nuxe Nuxellence

Η πιο ντιζαινάτη συσκευασία, η κρέμα που θέλεις να υπάρχει στο μπάνιο σου και ας μην υπάρχει ακόμα τίποτα άλλο γύρω #συμβαίνειτώρα! Είναι λεπτόρρευστη, απλώνεται  και απορροφάται αμέσως! Είναι ιδανική αν η επιδερμίδα σου είναι κανονική ή λιπαρή, ενώ αίσθησή μου είναι πως αν έχεις ξηρή επιδερμίδα μπορεί να χρειαστείς ενισχύσεις!

Ren Wake Wonderful Night-Time Facial 

New entry από τη Ren, αυτή η κρέμα χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα, συχνότητα ικανή να τρελάνει τους ψυχαναγκαστικούς όπως εμένα. Εγώ θέλω να τα έχω όλα σε τάξη, ποια κρέμα το πρωί, ποια το βράδυ, και αυτά τα ανατρεπτικά  των «2-3 φορών» με μπερδεύουν και με βγάζουν εκτός προγράμματος αλλά ας είναι γιατί το αξίζει. Ενυδατώνει φουλ, κάνει μια ήπια απολέπιση και μου αρέσει γιατί το πρωί η επιδερμίδα μοιάζει σαν να έχεις  κάνει scrub ενώ κοιμάσαι!

Clinique Super Rescue antioxidant night moisturizer

Η 3η φορά που τελειώνω τη συγκεκριμένη κρέμα! Ομολογώ ότι δεν τρελαίνομαι για τη μυρωδιά της, όμως η άτιμη, κάνει δουλειά! Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα και όλο το βράδυ απομακρύνει νεκρά κύτταρα, ελεύθερες ρίζες και άλλα τέτοια που ακούγονται και στο μυαλό μου μοιάζουν spooky.  Και με αυτή την κρέμα έχω την αίσθηση του scrub που σου γράφω παραπάνω, αφού το πρωί η επιδερμίδα είναι πάρα πολύ φωτεινή και super μαλακή!

Υ.γ  ίσως να είναι και αυθυποβολή  η «αίσθηση scrub» και να νιώθω έτσι με όποια κρέμα μιλάει για  απολέπιση. Θα κάνω πείραμα με placebo και θα επανέθω!

Σας φιλώ!!

Leave a Reply

Read previous post:
Μετακόμιση τώρα

Αυτό το post δεν έχει καμία σχέση με κραγιόν, βερνίκια και σκιές, θα μπορούσε να ξεκινάει "αγαπητό μου ημερολόγιο" και διαβάζεται...

Close