Βλέπεις κύκλους; Είναι κακό!

February 25, 2014

Κορίτσια στο Ring

March 11, 2014

Ι definitely shiseiDO

March 10, 2014
empty image

H ιστορία που θα σου πω ξεκινάει γύρω στα 17 μου, όταν η μόνη  μου έγνοια ήταν αν θα ψηλώσω. Σε κάτι εξετάσεις αίματος λοιπόν, μου είπαν ότι θα γίνω 1.70. Το λάθος ήταν πως εγώ το πίστεψα. Δέκα χρόνια μετά, παραμένω 1.64 και δεν ξέρω τι πήγε στραβά.

Όταν λοιπόν με κάλεσαν από τη Shiseido για μακιγιάζ και… φωτογράφιση, πίστευα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο από την κυρία που με είχε γεμίσει ελπίδες, τότε. Λίγες ημέρες μετά, πήγα στο Attica στο Golden Hall. Και έζησα μια ημέρα που νομίζω θα κορνιζάρω κάπου και θα διηγούμαι σε οποιονδήποτε τυχαίνει και την κοιτάξει.

PicsArt_1394399985670

Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αν η τέλεια ντουλάπα είναι της Κάρι Μπράτσο, το τέλειο κομοδίνο είναι της Shiseido.

PicsArt_1394399877636

Όλα ξεκίνησαν με μια περιποίηση προσώπου. Δεν είχα φανταστεί ποτέ πόση ώρα μπορεί να διαρκεί, πόσο ωραία και πόσο χαλαρωτικό μπορεί να είναι το μασάζ στο πρόσωπο.

PicsArt_1394399925308

Χρησιμοποιήθαν μόνο προϊόντα Shiseido και συγκεκριμένα η σειρά “Future Solution”. Κράτα τη φράση: “Σταματάει το χρόνο ή τουλάχιστον τον καθυστερεί.”

VI4P9149

Στη συνέχεια πάμε στο μακιγιάζ. Γενικά αποφεύγω να βάφω τα μάτια μου καθώς είναι πολύ πολύ ευαίσθητα και την επόμενη μέρα, κόκκινα. Αυτή τη φορά τα έβαψα και τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές τα μάτια μου είναι φυσιολογικά και- όπως καταλαβαίνεις- δεν κρατήθηκα, πήρα και το μολύβι, πήρα και τα υπόλοιπα. (θα στα πω, θα στα πω).

VI4P9182

Και τέλος… η φωτογράφηση. Λοιπόν. Όσο εύκολα μπορώ να βγαίνω φωτογραφίες με φίλους κ.λπ, τόσο δύσκολα κατάφερα να βγω εδώ.

Η personal shopper διάλεξε τα ρούχα, εγώ τα έβαλα και να το αποτέλεσμα:

VI4P9254

VI4P9275

Shiseido σε ευχαριστώωωωωω!

Υ.γ Συγνώμη που σας ταλαιπώρησα τόσο στη φωτογράφιση! Δεν νιώθω άνετα. Το ‘πα; <3

10 comments

  1. κακώς νιώθεις άβολα, είσαι κούκλα!
    Ποιο μολύβι δοκίμασες, και εγω έχω αλλεργίες και δεν μπορώ να βάψω τα μάτια!

    1. #κοκκινίζω! Ευχαριστώ πολύ!
      το μολύβι θα σας το παρουσιάσω μέσα στις επόμενες ημέρες! Αν ωστόσο ζητήσεις “το καφέ μολύβι της Shiseido” ένα έχουν και είναι φανταστικό.

Leave a Reply

Read previous post:
Βλέπεις κύκλους; Είναι κακό!

Όταν τα μάτια σου δείχνουν ξεκούραστα, αλλάζει όλο το πρόσωπο, πώς να το πω. Φαίνεσαι αλλιώς. Το ίδιο ισχύει και...

Close