Στις βλεφαρίδες που γυαλίζουν λέμε ΝΑΙ

December 2, 2014

#σεμιαπρόταση 2

December 4, 2014

#σεμιαπρόταση

December 3, 2014
empty image

Σκοπός μου είναι να σου γράφω κάθε μέρα. Ακόμη και αν είναι να σου τα πω όλα σε μία πρόταση, με μεγάλη ανάσα:

unnamed-1

Κοιτάζοντας ξανά και ξανά το κουτί με τα κραγιόν μου θα καταλάβει κανείς ότι έχω περάσει πολλές μέρες στη ζωή μου ψάχνοντας κραγιόν “για κάθε μέρα” αφού έχω πολλά παλ χρώματα, άλλα πιο ροζ, άλλα πιο nude, όμως μετά θυμάμαι ότι μια φορά είμαι νέα, το κραγιόν δίνει χρώμα και άλλα τέτοια και έτσι παίρνω ένα νέο φούξια που θα με κάνει να ξεχάσω όλα τα προηγούμενα και μετά λέω ναι, αλλά το κόκκινο είναι το απόλυτο κραγιόν και θυμάμαι ότι μια φορά είμαι νέα -ξανά- και έτσι παίρνω “το απόλυτο” κόκκινο αλλά μετά σκέφτομαι ότι είναι too much για πρωί και “σε περιορίζει με τα ρούχα” και έτσι γυρνάω πάλι στα παλ αλλά αυτή τη φορά να μωβίζουν λίγο γιατί από τα άλλα έχω, αλλά μετά διαπιστώνω ότι το μωβ κιτρινίζει τα δόντια- όπως και το πορτοκαλί- και παίρνω πιο ροζ και έτσι σήμερα έχω όλα αυτά τα κραγιόν και δεν ξέρω τι να τα κάνω γιατί το μόνο που ξέρω είναι ότι μια φορά είμαι νέα.

Και αυτό, εκτός από το πρώτο blog post μιας πρότασης, αποτελεί και προσωπική μου κατάθεση ψυχής. <3

4 comments

  1. αχ, και εγω με τον ιδιο τροπο σκεφτομαι! και επειδη το ‘ειμαι νεα’ το αντιλαμβανεται ο καθενας διαφορετικα (!), ποτε δεν προκειτε να σταματησω να ψαχνω το τελειο nude για το πρωι και το υπερ-τελειο κοκκινο για το βραδυ! και επειδη ειμαι νεα, ας το πω οπως το λεει η νεολαια σημερα ‘ΥΟLO'(You Only Live Once)!

  2. Πόσο σε καταλαβαίνω! Κάνω το ίδιο, όχι μόνο με τα κραγιόν, αλλά και με τα μανό. Εκεί να δεις συλλογή!..

Leave a Reply

Read previous post:
Στις βλεφαρίδες που γυαλίζουν λέμε ΝΑΙ

Όταν σκέφτεσαι Χριστούγεννα σκέφτεσαι λάμψη. Γύρω σου, στις βιτρίνες, στα στολίδια, στα πάντα. Στις βλεφαρίδες δύσκολο όμως να πάει το μυαλό,...

Close