Μια φανταστική ώρα και 6 @!#%!#$% δευτερόλεπτα.

November 11, 2014

No way/Awesome 3

November 17, 2014

Glowbox Νοεμβρίου!

November 17, 2014

Μπορεί τα γενέθλιά μου να είναι σε μια εβδομάδα και τα Χριστούγεννα σε πέντε, αλλά με το Glowbox μπορείς να ζεις αυτή την αγωνία του “κάνε να μην μου πήρανε κορνίζα”, κάθε μήνα. Αυτόν τον μήνα, ανοίγω το κουτάκι μου on camera και μάντεψε, δεν έχει ούτε κορνίζα, ούτε τίποτα από αυτά τα δώρα που κανείς ποτέ δεν χαίρεται (να βεβαιωθούμε ότι το διάβασαν όλοι οι φίλοι μου αυτό ε).

Μετά το “γύρισμα” λοιπόν και αφού ξεπέρασα το σοκ “ωχ είναι σχεδόν όλα σε κανονικό μέγθεος!”, άνοιξα τα πάντα και τα δοκίμασα όλα. Άνοιξε ήχο και σημείωσε:

 

IMG_20141116_142034

1. ANATOMICALS/ Never lose your cherry SPF15 Lip Balm

Μοιάζει με lip gloss αλλά δεν κολλάνε πάνω τα μαλλιά! Έχει πολύ ωραία γεύση και αφήνει τα χείλη απαλά και ελαφρώς λαμπερά, σαν μόλις να ήπιες νερό.

2. ANATOMICALS/ Anti-stress face mask

Πόσο ωραία συσκευασία, πόσο τέλειο κείμενο #κατιδικαμου. Αν καταφέρεις και δεν μπεις στον πειρασμό να τη φας, θα δεις το πρόσωπό σου στην αρχή σαν να έχεις βάλει φούμο αλλά δέκα λεπτά μετά, πιο καθαρό και πιο μαλακό. Το άρωμα σοκολάτας δεν μένει στην επιδερμίδα αλλά μένει στο χώρο και προσωπικά το προτιμώ!

IMG_20141116_142126

3. Fresh Line/ Terpshichore Hair Wash

Όσο αγαπώ το άρωμα αυτού σου σαμπουάν, τόσο με δυσκολεύει που δεν κάνει αφρό επείδη δεν έχει χημικά (το οποίο είναι καλό) και δεν είμαι ποτέ σίγουρη αν το ξέβγαλα καλά ή όχι (το οποίο είναι κακό). Από την άλλη, να σου πω ότι αν το μπάνιο σου έχει μια φυσιολογική πίεση νερού, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

4.  Ι LOVE…/ Shower Cream

Το μπουκάλι ξεχειλίζει από άρωμα μελιού το οποίο στη συνέχεια κατακτά το μπάνιο. Την προσοχή σου ένα λεπτό: αν χρησιμοποιήσεις σφουγγάρι, το άρωμα δεν μένει πάνω στην επιδερμίδα. Αν δεν χρησιμοποιήσεις, το άρωμα μένει και παραμένει στην επιδερμίδα και είναι φανταστικό!

IMG_20141116_142312

5. Urban Veda/ Purifying Exfoliating Facial Polish

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το μόνο σε μικρότερη συσκευασία. Περιέχει ελαφρόπετρα, βότανα και κολλαγόνο και λειρουργεί σαν ένα πολύ απαλό αλλά αρκετά αποτελεσματικό scrub προσώπου. Παραδόξως δεν κοκκίνησε το πρόσωπό μου- σε κάτι τέτοια είναι πρώτο- ενώ όταν το ξέπλυνα, η επιδεμρίδα μου ήταν καθαρή και απαλή, πολύ!

Αν εξαιρέσεις το σαμπουάν Fresh Line που ήδη γνώριζα, αυτό το κουτί Glowbox μου γνώρισε μάρκες που δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Ξεχωρίζω τη μάσκα σοκολάτας που όμοια δεν έχω ξαναδεί αλλά και το scrub προσώπου γιατί πήρε extra points που δεν ερέθισε την επιδερμίδα μου. Εσύ ποιο προϊόν ξεχώρισες από το κουτάκι αυτού του μήνα;

Υ.γ η Βίδα (το σκυλάκι μου ντε) ξεγελάστηκε από τη μάσκα προσώπου “σοκολάτα” και μου έσκασε φιλί. Στο ανταποδίδω!

Το Glowbox θα το βρεις εδώ!

IMG_20141116_134610

1 comment

Leave a Reply

Read previous post:
Μια φανταστική ώρα και 6 @!#%!#$% δευτερόλεπτα.

Σου γράφω σήμερα γιατί εχθές πέρασα όλη μου την ημέρα σκεπτόμενη την Κυριακή. ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ- γενικώς- αλλά...

Close