Cherrybox, made in Spring.

March 17, 2017

Μακιγιάζ για κάθε εποχή, δηλαδή τώρα.

April 28, 2017

Shine bright

March 30, 2017

Σύμφωνα με τελευταίο update από το διαστημικό σταθμό, από το διάστημα φαίνεται το Σινικό Τείχος και εγώ που γυαλίζω. Σε υγρή, powder ή μους μορφή, το highlighter δίνει λάμψη στα ζυγωματικά, κάτω από το φρύδι, στο κόκαλο της μύτης, πάνω από τα χείλη, στα χείλη, κάτω από τα χείλη, ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ. Το highlighter είναι το αγαπημένο μου καλλυντικό, και αυτό βγαίνει προς τα έξω (βλ. γυαλίζω).

Σήμερα λοιπόν σου δείχνω τα αγαπημένα μου!

NYX Away We Glow

Ενός λεπτού σιγή για όλα τα μακιγιάζ που έγιναν χωρίς αυτό το Liquid Highlighter.  (εξήντα, πενηνταεννιά… δύο, ένα, μηδέν). Έχεις προσέξει τους τουρίστες που παίρνουν άμμο από τη μία παραλία και βότσαλα από την παραδίπλα; Ε, αυτό το illuminator φτιάχτηκε από κάποιον που πήγε στα αστέρια, μάζεψε αστερόσκονη και την έκανε κρεμώδη. Είναι μαγικό, δίνει πολύ έντονη λάμψη και η κρεμώδης μορφή του βοηθάει για στοχευμένη δράση! :p Αν θες, δοκίμασε να το αναμείξεις με το foundation για πιο λαμπερό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο. Στα συν ότι βγαίνει σε 9 αποχρώσεις, άρα σίγουρα θα βρεις τη δική σου.

Colourpop Lunch Money

Τι θα έκανες τα τελευταία σου 8 ευρώ; Εγώ θα τα επένδυα σε ένα ακόμα highlighter από Colourpop! (καθόλου τυχαία η χρήση του ρήματος “επενδύω”). To συγκεκριμένο είναι το Lunch Money, το οποίο το ξεχωρίζω γιατί ενώ είναι low cost, δίνει αποτέλεσμα high end, που σημαίνει: γυαλίζεις χωρίς να έχεις στρας πάνω του (δεν έχω χειρότερο). Η μορφή του είναι τέτοια που απλώνεται με τα δάχτυλα, ταμποναριστά με υγρό beauty blender, και είναι επίσης πολύ πολύ σταθερό!

Benefit High Beam

Silver alert! Τo πιο γλυκό από όλα τα highlighter μου είναι αυτό το ροζ ασημί υγρό highlighter από Benefit. Το πινέλο κάνει το άπλωμά του πανεύκολο, και η υγρή του μορφή είναι ιδανική για πολύ, πάαααρα πολύ σταθερό αποτέλεσμα που μένει εκεί και λαμποκοπά όλη την ημέρα! Ταιριάζει τέλεια με τα ροζ ρουζ μου, κάνοντας το αποτέλεσμα πιο ζεστό και καθημερινό!

Sephora Luminizer to go

Σε μορφή στικ, το συγκεκριμένο προϊόν είναι fanta-stick (see what I did there?) και από τα τελευταία entries στο νεσεσέρ μου! Μου αρέσει που δεν έχει ούτε ροζ ούτε μπεζ υποτόνους, πράγμα που σημαίνει ότι ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ που κάνω! Δεν χρειάζεται πινέλο, και είναι τόσο μαλακό που μπορείς να βάζεις ξανά και ξανά, πετυχαίνοντας τον αρχικό στόχο- μην ξεχνιόμαστε, να φαίνεσαι από το φεγγάρι. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα καταστήματα αλλά όταν θα κυκλοφορήσει θα γίνει ανάρπαστο, μην πείτε ότι δεν σας είχα ενημερώσει.

NARS Copacabana Illuminator

Αυτό το Illuminator το είχα πάρει από το εξωτερικό και στην επιστροφή το είχα στη χειραποσκευή μου γιατί δεν είναι να παίζεις με αυτά. Είχα πάει διαβασμένη και ήμουν σίγουρη ότι η ζωή μου θα άλλαζε προς το καλύτερο μόλις το χρησιμοποιούσα. Για να μην τα πολυλογώ, η ζωή μου δεν άλλαξε, άλλαξε όμως το μακιγιάζ μου, αφού είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και δίνει μια φυσική λάμψη!

(Από πάνω: ΝΥΧ Away we glow, Colourpop, Benefit high beam,  Sephora Luminizer To Go,  NARS Copacabana)

Maybelline Master Strobing Stick 

Η πιο χρυσαφή version του Sephora stick, είναι τούτο εδώ το αριστούργημα! Μου αρέσει γιατί έχει πλατιά επιφάνεια, κάνοντάς το ιδανικό για κάτι ανάμεσα σε strobing και contouring. Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ είτε απευθείας στο πρόσωπο, είτε ταμποναριστά με τη φαρδιά πλευρά του beauty blender, δίνοντας τοπικά λάμψη.  Επίσης μου αρέσει πάαααρα πολύ και για σκιά, γιατί τέτοια είμαι, δεν μένω σε ταμπέλες!

MAC Strobe Cream

Η Strobe cream της MAC είναι η τέλεια λύση αν θες πιο απλά πράγματα: αναμειγνύεις λίγη ποσότητα από την Strobe cream με την ενυδατική ή το foundation σου και όλο σου το πρόσωπο παίρνει μια λάμψη φυσική και πανέμορφη. Διαφορετικά, μπορείς να απλώσεις τοπικά στα διάφορα σημεία, αλλά γιατί να λάμπεις λίγο όταν μπορείς να λάμπεις πολύ; Βγαίνει σε μικρό μέγεθος, σε μεγάλο μέγεθος και με τόνους, ροζ, μπεζ κ.λπ. αλλά η κλασική είναι σαν την Χαλκιδική…. σαν αυτή, δεν έχει!

( από πάνω: Sephora Luminizer To Go,  NARS Copacabana, Maybelline  Master Strobing Stick , MAC Strobe cream)

Υ.γ Από τη συγκεκριμένη ανάρτηση κατάλαβα πόσα ενεργά highlighters έχω ένεργα (ενεργά= τα χρησιμοποιώ). Και η ειρωνία είναι ότι συνεχίζω να αγοράζω highlighters σε κάθε δυνατή μορφή.

 

Leave a comment

Read previous post:
Cherrybox, made in Spring.

H άνοιξη είναι η πιο τυχερή εποχή του χρόνου μιας και για χάρη της έχουν γραφτεί χιλιάδες ποιήματα και γνωμικά....

Close