Negative Space nails

January 8, 2015

#ταείδεςταθες

January 15, 2015

Φυσικό, φυσικά!

January 13, 2015

Γενικά μου τη δίνει όταν με πιάνω να χαρακτηρίζω κάτι “για κάθε μέρα”. Πχ “κραγιόν για κάθε μέρα”. Γιατί αν το σκεφτείς λίγο, αυτή η κάθε μέρα είναι που αξίζει να είσαι καλά να φαίνεσαι καλά και κυρίως, να νιώθεις καλά. Έτσι το σημερινό post, αν και αναφέρεται σε “καθημερινό μακιγιάζ” αρνούμαι να το χαρακτηρίσω έτσι και θα στο παρουσιάσω σαν ένα φυσικό μακιγιάζ.

BWp5pQJzN9KAvZ30VV-pil7y9vWDEggpspxi173QKR4

1. EE Cream Estee Lauder (enlighten even effect skintone) 

DpSVqBbTk1jsKuOaXLotEeVlS08Ieg-LYBRbFpD9wCM

Καταρχάς πλέον με πιάνει άγχος με τις κρέμες BB, CC, DD  γιατί το ZZ είναι μόλις λίγα γράμματα μακριά και τότε, τι; θα συμβεί τότε; Κατά τα λοιπά, η EE cream της Estee Lauder είναι ό,τι πιο ωραίο κυκλοφορεί σε κρέμα, με χρώμα και αντηλιακό. Και αυτό στο λέω εγώ, η ψυχαναγκαστική που ΘΕΛΩ να αφιερώνω χρόνο στο μακιγιάζ, δεν θέλω τα προϊόντα 2 σε ένα φού μου αρέσει να δύο 1.

Αλλά με την ΕΕ τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Τη χρησιμοποιώ είτε μόνη της είτε πάνω από ενυδατική, όπως ξυπνήσω κάθε φορά. Απλώνεται πανεύκολα με δάχτυλα ή πινέλο και στα plus ότι δεν έχει καθόοολου έντονο άρωμα και έχει spf 30!είναι αλλιώς. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι διορθώνει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες αλλά χρησιμοποιώ άλλα προϊόντα για αυτό το σκοπό και δεν ξέρω κατά πόσο έχει συμβάλλει.

2. Mac Minezarile Blush

-CDZjGPvK56edeH5vQD47bmyPshsH5W0QWOjOjW6jPE

Πάντα έψαχνα ένα ρουζ που να μην είναι τόσο ροζ, να έχει λάμψη και να είναι στη θέση του, ακόμα και στις 5 το απόγευμα. Η απάντηση ήρθε από το Petal Power. Έχει πολύ διακριτική λάμψη, τόση ώστε να μπορεί να φορεθεί το πρωί απαλά και το βράδυ πιο έντονα.

FFWMXegZq7VhMNLrnfEUcHxR5o5d3k5YAMtjE3BKOI0

3. Πινέλο ρουζ  Bobbi Brown 

F4JkazmorNUM3IPKKZudgdCSHIkAKX2OTPOirqvPE9Q

Έχω δοκιμάσει πολλά πινέλα, από τα πιο φθηνά ως τα αρκετά ακριβά και κατέληξα πως το πιο πιο πιο πιο αγαπημένο μου πινέλο για ρουζ είναι Bobbi Brown. Δεν κάνει γωνίες και το κυριότερο- που εγώ το μισώ όταν το βλέπω- δεν κάνει εμφανές το πού ξεκινάει και πού τελειώνει το ρουζ. Απλώνει δηλαδή το χρώμα πολύ φυσικά και φυσικά.

4. Mac Lipstick

ZDNbY6aH9XqMmqDYUoq6_MKgvJY8HvF1pK6qgxRUX0c

Η ιστορία πίσω από αυτό το κραγιόν είναι η εξής: Είμαι στα MAC και μπαίνει μέσα μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα την οποία γυρίζει και κοιτάζει όλος ο κόσμος. Η υπάλληλος που με εξυπηρετεί, εξυπηρετεί παράλληλα και την πάραπολυομορφη κοπελα αλλά εγώ έχω χαζέψει και θυμώνω με τη μαμά μου που δεν βρήκε έναν άντρα 2 μέτρα (συγνώμη μπαμπά) και για το ότι μου έμαθε να τρώω πατάτες τηγανιτές. Τέλοσπαντων εγώ παρατηρώ ότι φοράει ένα πολύ ωραίο, πολύ φυσικό κραγιόν και τη ρωτάω και μου λέει είναι το BLANKETY της MAC. Η κοπέλα αυτή στη συνέχεια έμαθα ότι είναι η Ισμήνη Νταφοπούλου- δεν την ήξερα- και την ιστορία αυτή την έχω πει έκτοτε στους πάντες. Την έκανα follow και στο instagram  #stalker και τη βλέπω όταν σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να τρέξω ή όταν μια κρέπα με σοκολάτα και μπισκότο θα με έκαναν ευτυχισμένη.

ZieJCWpyKhmXaDwg7MHj0axFJ9s3TpGKMuJsLkA0auk

5. Korres Eau de parfum 

Είναι το νέο άρωμα του KORRES και μυρίζει μοναδικά! Είναι γλυκό, αλλά στο τέλος αφήνει μια νότα βανίλιας. Και όταν μυρίζει βανίλια, μυρίζει ωραία! Αν μπορώ να το πω έτσι, θα πω ότι είναι ένα χειμωνιάτικο άρωμα και έχει σούπερ αντίστοιχο αντρικό!

-RpDKVFmGro4NFaq_V7kIBJibCcOGanFjqQ11vMIR1Q

Enjoy 🙂

4 comments

  1. Αχ ψάχνω διακαώς ένα πινέλο ρουζ που να μου “κάθεται”. Έχω της real tecniques, αλλά μου φαίνεται μεγάλο. Πόσο στοιχίζει αυτό της bobbi brown και πώς λέγεται;

    1. Γεια σου Ευαγγελία! Α είναι πολύ ωραίο και της real tecniques!!! Bobbi Brown η αρχική τιμή είναι νομίζω 50 ευρώ και λέγεται blush brush! 🙂
      (όταν βάζουν εκπτώσεις μπαίνουν και τα πινέλα)

Leave a Reply

Read previous post:
Negative Space nails

Λέγεται "negative space" και είναι η πιο πιο πιο hot τάση στα νύχια. Και η πιο εύκολη που υπήρξε ποτέ,...

Close