What’s on my face_fall edition

October 6, 2015

Eyes Do!

October 22, 2015

Glowbox Reboot

October 14, 2015

Υπάρχουν μερικές λέξεις που όταν τις βλέπω, τα μάτια μου γουρλώνουν και σταματάω να σκέφτομαι, μόνο φαντάζομαι. Μια τέτοια λέξη είναι πχ το “συλλεκτικό”. Σταματάω να σκέφτομαι αν όντως χρειάζομαι το κραγιόν, το ρουζ, οτιδήποτε συλλεκτικό και φαντάζομαι τον εαυτό μου να ψάχνει απεγνωσμένα να το βρει και να μην το βρίσκει γιατί “Λυπάμαι, έχει εξαντληθεί”. Το ίδιο μου συμβαίνει και με το “special edition”. Και το Glowbox, αυτόν τον μήνα, είναι “special edition”. Συννενοηθήκαμε.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Το συγκεκριμένο Glowbox έχει θέμα Reboot και είναι φανερό από πριν, ήξερα δηλαδή τι θα μου έρθει και δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω. Ξεκινάω:

Beatific Miracle Wrinkle Corrector

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί δεν μου αρέσει να υπάρχουν υπόνοιες: δεν έχω ρυτίδες. Έχω όμως μαμά και εκείνη έχει ρυτίδες και έχει και εμένα που ξέρω την Beatific (χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών). Η σκέψη ήταν στρατηγική: Εγώ θα πάρω το Glowbox, θα κρατήσω τα υπόλοιπα και στη μαμά μου θα κάνω δώρο μια κρέμα αξίας 130€, δεν θα ξέρει τι και πως και κάπως έτσι τελειώνει και η γκρίνια του “πού ξοδεύεις τα λεφτά σου”. Η κρέμα λοιπόν αυτή πάει πάνω στις ρυτίδες, τις γεμίζει και έτσι έχεις λεία επιδερμίδα, σαν δηλαδή να μην έχεις ρυτίδες, ή πιο συμβολικά σαν ο χρόνος να σε ωριμάζει χωρίς όμως να σου αφήνει τα σημάδια του. #σατανικό

Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF30

Είχα διαβάσει τόσα για αυτή την ενυδατική προσώπου και επιτέλους τη δοκίμασα! Ενυδατώνει σε βάθος και έχει αντηλιακή προστασία χωρίς να κάνει το πρόσωπό σου να γυαλίζει ή να κολλάει. Η αλήθεια είναι ότι η τιμή του Full Size είναι υψηλή και μετακομίζω διάολε, σε κάποια άλλη ζωή ποτέ που ξέρεις μπορεί!

Madara Detox Mask

Δεύτερο full size προϊόν είναι η μάσκα Madara! Δεν έχω ιδέα πώς προφέρεται, την λέω Μαντάρα και τη θυμάμαι από scrub προσώπου που είχα δοκιμάσει πάλι, μέσω Glowbox. Και η μάσκα λοιπόν μου άρεσε πολύ, κάνει την επιδερμίδα πολύ ματ και πολύ καθαρή, σαν να έχεις κάνει ήπιο καθαρισμό!

Ren 1 Minute Facial

Σου είχα ξαναγράψει για αυτή τη μάσκα, εδώ! Θυμάσαι; Λειτουργεί σε ένα μόλις λεπτό, και όσες φορές και αν την έχω χρησιμοποιήσει, ξεχνάω αυτό που σας είχα πει και τον Απρίλιο: να την αφαιρέσω πολύ καλά! Κατά τα λοιπά είναι υπέροχη, νομίζω μου ταιριάζει.

Ren Wake Wonderful Night-Time Facial

Τούτο εδώ το προϊόν δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αντικαθιστά κάπως την ενυδατική κρέμα που βάζεις το βράδυ στο πρόσωπό σου, αλλά από την άλλη, όχι και τελείως αφού δεν είναι για κάθε βράδυ αλλά για 2-3 φορές την εβδομάδα. Αυτό κάνει ήπια απολέπιση ενώ εσύ κοιμάσαι και ξυπνάς με πιο λαμπερή επιδερμίδα. Ομολογώ ότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά είναι νέο λανσάρισμα και για δες, μόλις βρήκα άλλη μία λέξη που μου δημιουργεί την ταραχή που σου περιγράφω στην αρχή!

Κλείνοντας, συνειδητοποιώ ότι μαζεύεται τελικά λίστα με λέξεις που με κάνουν να γουρλώνω μάτια και να ανεβάζω παλμούς, ίσως απλά να έχω θέμα με τα μάτια μου και να πρέπει να το κοιτάξω. Α και με την ευκαιρία, μην κοιτάζετε ποτέ στο google τι έχετε γράφοντας τα συμπτώματα, είναι βέβαιο πως πεθαίνετε.

Σε φιλώ!

2 comments

  1. Πολύ ωραίο αυτό το κουτί,από τα λίγα που έχω δει να αξίζουν πραγματικά, βέβαια αεξαρτάται και από τις ανάγκες που έχει ο καθένας για να κρίνει το τι αξίζει και το συγκεκριμένο ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές μου!

Leave a Reply

Read previous post:
What’s on my face_fall edition

Έχοντας μπει επισήμως στη φάση  πακεταρίσματος και ξεχωρίζοντας τι θα πάρω μαζί μου στο νέο σπίτι και τι όχι, τα...

Close