Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη- δλδ πώς;

March 15, 2016

Tonymoly eggs

May 4, 2016

I’m nude da ba dee da ba die

March 22, 2016

Μπορεί να με ενθουσιάζουν τα έντονα χρώματα, τα σκούρα και αυτά που τα βλέπεις και γίνονται αμέσως τα “νέα αγαπημένα σου χρώματα”, μπορεί ακόμη και να υπόσχομαι πως αυτό το “κόκκινο της φωτιάς το χρειάζομαι γιατί δεν μοιάζει με κανένα άλλο”,  όμως τα Nude κραγιόν είναι all time αγαπημένα μου και έχουν τη δική τους, σταθερή θέση στην καρδιά, τα χείλη και το νεσεσέρ μου. Σήμερα σου δείχνω τα αγαπημένα μου και περιμένω να μου πεις και εσύ τις δικές σου “σαν να μην φοράς κραγιόν” αποχρώσεις!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Shiseido Lacquer Gloss 102

Το πιο glossy από όλα, μου αρέσει γιατί είναι σταθερό, δίνει πολύ διακριτικό χρώμα και δεν κολλάει! Τα Lacquer Gloss της Shiseido έχουν πολλά χρώματα και σίγουρα την προσοχή σου θα τραβήξουν τα έντονα φούξια και κόκκινα αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο το έχω χαρεί πιο πολύ από κάθε άλλη απόχρωση μιας και φοριέται 24/7.

MAC Kinda Sexy

All time classic, από τα πιο γνωστά κραγιόν της MAC! Είναι ματ, το φοράω χωρίς μολύβι και είναι πολύ σταθερό! Καφετίζει ελαφρώς, δίνει δηλαδή ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε χρώμα επιδερμίδας και είναι ιδανικό για τις μέρες που τονίζεις πιο πολύ τα μάτια ή τις μέρες που θες να βάλεις κάτι και να βγεις.

Kiko 602

Τα Kiko είναι τόσο αγαπημένο brand που νομίζω πως ό,τι κι αν βγάλει εγώ θα το χρησιμοποιώ! Το συγκεκριμένο κραγιόν μου αρέσει περισσότερο για την υφή του παρά για το χρώμα του μιας και εχμ, λυπάμαι που το γράφω αυτό αλλά μετά από λίγη ώρα παύει να υφίσταται.

Clinique Perfect Beige

Αν ήταν σοκολάτα θα ήταν ION μιας και είναι η πρώτη μου αγάπη ακα το πρώτο μου nude κραγιόν! Αφήνει ένα πολύ ωραίο χρώμα και η υφή του δεν χρειάζεται ούτε primer ούτε μολύβι ούτε τίποτα!

Nars Mayflower

Όποτε ξεκινάω να σου γράφω για τα Nars θέλω να ανοίξω ένα διπλανό tab και να ξεκινήσω αυτά τα petition που μαζεύεις υπογραφές για να γίνει κάτι με κοινωνικό όφελος και η αλήθεια είναι πως αν είχαμε εδώ Nars θα ήταν καλό για όλες. Anyway, το συγκεκριμένο κραγιόν αφήνει μια πολύ διακριτική λάμψη στα χείλη, σχεδόν καθόλου χρώμα αλλά είναι αυτό που το φοράς και ακούς “τι έχεις βάλει στα χείλη σου;” και φουσκώνεις από περηφάνεια και εξηγείς τι και πώς και κακά τα ψέματα, αν το έχεις πάρει εσύ, ούσα στο εξωτερικό, ζεις και λίγο από το ταξίδι, ξανά και ξανά.

 

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου nude κραγιόν και σκεπτόμενη τον τίτλο της ανάρτησης μου κόλλησε αυτό το τραγούδι που μπορεί να σου κολλήσει και εσένα και να ζήσουμε λίγο 90’s! Πάτα εδώ και δυνάμωσε 🙂

1 comment

Leave a Reply

Read previous post:
Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη- δλδ πώς;

Το peach είναι ένα 100% ανοιξιάτικο χρώμα και έτσι υπολόγιζα να ξεκινήσω να σου γράφω σήμερα για άνοιξη, peach και...

Close