Δείξε μου το βερνίκι σου να σου πω ποια είσαι.

December 6, 2013

Μare Mare Mare- Biomaris review!

December 16, 2013

What “Indie Scent” means.

December 7, 2013

Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι τι σημαίνει το όνομα. Μου το εξήγησαν η Έφη και η αδερφή της η Χαρά αλλά με είχε συνεπάρει τόσο αυτό που έβλεπα γύρω μου που και όνομα να μην είχε, τίποτα δεν θα άλλαζε.

Το Indie Scent είναι ένα μικρός, υπέργλυκος χώρος στο κέντρο της Αθήνας που κάνει τις beauty ευχές σου- και μου- πραγματικότητα.

image_2

Πώς θα σου φαινόταν αν το άρωμά σου δεν κόστιζε 90 ευρώ αλλά… 7; Και όταν λέω “το άρωμά σου”, το εννοώ. Είναι ίδιο, φτιάχνεται εκείνη την ώρα μπροστά σου και μπορείς να επιλέξεις αν θες να είναι λίγο πιο βαρύ ή πιο ελαφρύ! Τα συστατικά είναι απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, ελεγμένα και εγγυημένα για την ποιότητά τους!

image_3

Στο Indie Scent, πέρα από όσα αρώματα γνωρίζεις ήδη, θα βρεις και δικά τους, πρωτότυπα αρώματα που αξίζει να δοκιμάσεις- δικό μου αγαπημένο το “βαμβάκι”. Η Έφη και η Χαρά θα σου δώσουν να μυρίσεις τα πάντα, ακόμη και καφέ που όπως μου είπαν βοηθάει  να ξεμπλοκάρεις όταν έχεις μυρίσει 10 αρώματα!

image_4

Θα βρεις τέλεια δώρα για τα Χριστούγεννα, από αρωματικά κεριά που μυρίζουν υπέροχα, μέχρι φυτικά  lip balm σαν αυτό που είχα και εγώ και μου έφαγε το  καλό μου το σκυλάκι. Αλλά αυτό στο έχω ξαναπεί, το έχω ξεπεράσει, δεν με πειράζει, το άξιζε. #not #έξαλλη

.image_7

Πριν φύγεις, θυμήσου να πάρεις το άρωμά σου και σε κρέμα αλλά και σε λαδάκι για το σώμα! Εγώ πήρα το λαδάκι και είναι τέλειο!

image_1

Περισσότερα μπορείς να μάθεις στο Indie Scent.  Όταν το επισκεφθείς, μην απασχολήσεις πολύ τις κοπέλες. Μου είπαν ότι ψάχνουν να βρουν το τέλειο hair mist, ε μην τις καθυστερούμε.

image_8

Thank you Indie Scent 🙂

 

 

Leave a Reply

Read previous post:
Δείξε μου το βερνίκι σου να σου πω ποια είσαι.

Σκέψου πώς είναι να έχεις βαμμένα νύχια και να σου έρχεται δώρο, ένα άλλο βερνίκι που σκας να δοκιμάσεις. Έτσι...

Close