Φάτε Μάτια Ψάρια by @Pure Joy

February 24, 2015

100% Spring Nails @Pure Joy

March 2, 2015

Run Vida, Run!

February 26, 2015

Πάντα πίστευα ότι είναι ανήθικο να υπάρχει εξεταστική τον Ιούνιο. Στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο μετά το πανεπιστήμιο, στα Αγγλικά, στα Ιταλικά, πάντα οι εξετάσεις του Ιουνίου ήταν στο μυαλό μου κάτι κακοπροέραιτο, μη σου πω και σαμποτάζ του σύμπαντος. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι πως όταν έχεις εξεταστική, έχεις διάβασμα. Και όταν έχεις διάβασμα, έχεις κάθε λόγο να σηκωθείς να πας στο ψυγείο και να φας τα πάντα.

11026024_897972106912131_1294935086091383637_n

Ε δεν είναι αυτό, λίγο πριν το καλοκαίρι κανονικό σαμποτάζ. Σε πάει πίσω, τσάμπα η γυμναστική, τσάμπα τα γλυκά που στερήθηκες όλη τη χρονιά, τσάμπα όλα. Για μια Μικροοικονομική ξέρω γω, χάνεις την τεράστια προσπάθεια όλου του έτους.

Το ίδιο συμβαίνει και με την  @#%#$πτυχιακή μου που πραγματικά η ημέρα παράδοσης μου μοιάζει έναρξη της υπόλοιπης ζωής μου. Με τα πολλά, η ψυχολογία είναι στο υπόγειο, τρώω και μετά το μετανιώνω, μετά θυμάμαι το “ένα πράγμα τη φορά” και αυτή την περίοδο είναι η εποχή της εργασίας και όχι της διατροφής, και έτσι κατεβάζω τα Kinder σχεδόν μηχανικά.

Για αυτό σου γράφω το σημερινό post. Για να σου πω ότι δεν είσαι μόνη και ο στόχος μου είναι μόλις παραδώσω την εργασία να βγω από το κτήριο με τζόκινγκ ξεκινώντας να καίω τα Kinder που λέγαμε παραπάνω. Σκέφτηκα λοιπόν ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει και εσένα και λέω να συγκεντρώσω video από αγαπημένες gym bloggers, να σου δείξω τι έχω βρει, τι έχω τυπώσει, και μαζί να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα για το #mybestversion.

Who’s in?

 

υ.γ η Βίδα είναι μέσα.

4 comments

  1. Καλησπέρα!!Πόσο πολύ σε νιώθω!!Το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα τη διπλωματική μου και ενώ όλοι τρέχαν στις παραλίες και κανόνιζαν τις διακοπές τους, εγώ έλιωνα μπροστά στον υπολογιστή και περίμενα καρτερικά τις μέρες να περάσουν!! Μπορεί να έχει περάσει αυτή η εποχή, ωστόσο μιας και το καλοκαίρι (ξανά)έρχεται (!!!) count me in!!Και φέτος θα του βάλουμε φωτιά!!!Καλό βράδυ!

Leave a Reply

Read previous post:
Φάτε Μάτια Ψάρια by @Pure Joy

Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, ο καθηγητής μου έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την πτυχιακή μου εργασία....

Close