Εye do!

May 6, 2014

Sparkling Wishes***

May 13, 2014

Pure joy **

May 8, 2014

Πριν λίγες εβδομάδες όπως σου είπα με κάθε τρόπο (βλ. facebook και instagram), έκανα το πρώτο μου essie gel manicure στο Pure Joy. 🙂

image_3

Το λέω σαν να έκανα ελεύθερη πτώση και να προσγειώθηκα σε σοκολάτα, αλλά είμαι εκ γεννετής ενθουσιώδης.

Για 10 μέρες καμάρωνα και όταν με ρωτούσαν “μόνιμο είναι;” τους έπαιρνα μονότερμα “ναι! η essie εβγαλε μόνιμο και αυτό εδώ είναι η μόνιμη βερσιόν του Ballet Slippers.” Τόσο φυτό.

image_1

Ξεκινώντας από τα βασικά θα σου πω ότι όταν πηγαίνω στο Pure Joy Spa,  νιώθω όπως όταν ακούω αυτό το τραγούδι: https://www.youtube.com/watch?v=7ZWC3Zc7TEM

image_4

Ηρεμία και μια ελαφρότυτα ότι “όλα θα γίνουν”. Και πράγματι, όλα έγιναν. Αλλά ας μείνουμε στα νύχια, που έγιναν ροζ απαλό.

image_5

Το χρώμα μου αρέσει πάρα πολύ. Πρόσθεσε και ένα αποθημένο που έχω με αυτά τα παλ χρώματα που όταν τα κάνω μόνη μου δεν στρώνουν με τίποτα, βάλε και το ότι είναι μόνιμο, άρα κανένα άγχος ότι την επόμενη μέρα δεν θα είναι έτσι, ήμουν ευτυχισμένη.

image

Το χρώμα λέγεται “dance class” και όπως σου είπα πιο πάνω, είναι ίδιο με το “ballet slippers”.  Η Ζωή από το Pure Joy μου τα έφτιαξε φανταστικά και κάπου εκεί η επίσκεψή μου θα τελείωνε αλλά όχι.

image_2

Πάντα υπάρχουν καινούργια βραχιολάκια, λαστιχάκια, κρέμες (που μυρίζουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ), ή απλώς η συλλογή της Τζούλι για να χαζέψεις.

image

image_2

image_3image_1

Και να φύγεις ευτυχισμένη και χαμογελαστή.

image_6

Leave a Reply

Read previous post:
Εye do!

Λίγο καιρό πριν, κάπου τον Μάρτιο, η αγαπημένη μου ασχολία ήταν οι κρέμες ματιών. Δοκίμασα τόσες που ειναι πλέον βέβαιο,...

Close