Για τα μάτια σου μόνο.

January 28, 2014

Βάλε… ντίνα!

February 12, 2014

Multiply me.

February 4, 2014

Το post αυτό έχει νόημα μόνο αν υποσχεθείς να είσαι απόλυτα ειλικρινής προς τον εαυτό σου.

Παραδέχεσαι λοιπόν ότι δεν ξέρεις πόσα ακριβώς κραγιόν έχεις; Ότι όσο κι αν προσπαθήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να τα θυμηθείς όλα; Αλλά αν, λέμε αν χάσεις ένα- κουνήσου από τη θέση σου- θα το αντιληφθείς την ίδια στιγμή;

tumblr_inline_mk2yqlyO291qz4rgp

Αν ήσουν ειλικρινής και συμφωνείς με τα παραπάνω, τότε σου έχω ένα καλό  και ένα κακό νέο. Το καλό, ότι δεν θα ξεμείνεις από κραγιόν ούτε εσύ ούτε τα δεύτερα εγγόνια σου. Το κακό, ότι αν συνεχίσεις έτσι θα ξεμείνεις από χρήματα.

Να λοιπόν μια πρόταση για να συνεχίσεις να έχεις αμέτρητα κραγιόν και μάλιστα επί δύο, χωρίς να ξοδέψεις! Α ψέματα. Θα ξοδέψεις μόνο για να πάρεις ένα “Pigment”.  Το pigment είναι σκιά σε μορφή σκόνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Και μάντεψε, χρησιμοποιείται και στα χείλη!

PhotoGrid_1390860439565

Βάλε το κραγιόν που θέλεις, κανονικά! Βρέξε ελάχιστα ένα πινελάκι  και πάρε μια μικρή ποσότητα Pigment! Άπλωσε πάνω από το κραγιόν σου και… voilà, το νέο σου κραγιόν είναι έτοιμο!

Να θυμάσαι επίσης ότι το Pigment θα κάνει το κραγιόν σου ακόμη πιο σταθερό!

Enjoy 🙂

CAM00424

Υ.γ σταμάτα να φτύνεσαι, μια υπόθεσή ήταν αυτή στην αρχή του post! Δεν θα χάσεις κανένα κραγιόν.

4 comments

    1. Γεια σου Μαριάννα! Το συγκεκριμένο είναι από τα inglot αλλά μπορείς να βρεις και σε Mac, και παντού! Απόφυγε τις πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις γιατί θα δυσκολευτείς να τις ταιριάξεις με κραγιόν! 🙂

Leave a Reply

Read previous post:
Για τα μάτια σου μόνο.

Λίγο ο πυρετός, λίγο η εξετάσεις που έδινα, πέρασε ο καιρός και δεν έγραψα αυτό το post που το μελετάω...

Close