Εμπρός NARS

March 27, 2018

Making good habits

May 9, 2018

Mascara Review

April 13, 2018

Για δύο πράγματα είμαι σίγουρη: όσο ζω μαζω και όσο ζω, ψάχνω την καλύτερη μάσκαρα.

Σήμερα λοιπόν, συγκέντρωσα 6 μάσκαρα (το λέω και το ξαναλέω, μισώ όταν πρέπει να μπει σε πληθυντικό αυτή η λέξη) και σας γράφω ποια από αυτές είναι κατάλληλη, ανάλογα με το τι ψάχνετε στη ζωή γενικά αλλά και τη μάσκαρα πιο συγκεκριμένα.

La roche posay Respectissime-Multi-Dimensions

Φαρμακευτικό brand σκέφτεσαι, τι μάσκαρα να έχει. Ε λοιπόν είναι σούπερ δυνατή επιλογή, οι βλεφαρίδες αποκτούν έντονο μαύρο χρώμα και όγκο. Δεν δίνει μήκος αλλά οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές και πιο έντονες. Είναι ιδανική αν έχεις ευαίσθητα μάτια, ενώ αν έχεις ευαίσθητη ψυχή άστην γιατί δεν είναι αδιάβροχη. (Γενικά προτιμώ τις μη αδιάβροχες μάσκαρα μιας και είναι πιο φιλικές προς τις βλεφαρίδες, και δεν χρειάζεται να γδάρω το πρόσωπό μου για να αφαιρεθούν).

Benefit Bad gal Bang

Σου έχω ξαναγράψει για αυτή τη μάσκαρα, και δύο μήνες πια, μετά την πρώτη φορά που τη δοκίμασα, επιμένω: Είναι ιδανική επιλογή αν θέλεις τις πιο μαύρες βλεφαρίδες που μπορείς να έχεις, τις πιο έντονες, τις πιο πιο πιο πυκνές. Από την άλλη, αν θες η μάσκαρα να σου γυρίζει τις βλεφαρίδες, να τους δίνει αυτή την καμπύλη τελος πάντων, choose Roller Lashes by Benefit.

The body shop lash hero

Αυτή η μάσκαρα είναι στην πραγματικότητα… δύο. Από τη μία έχει ίνες, από την άλλη την κλασική μάσκαρα, και magic happens όταν η μία πλευρά συναντήσει την άλλη. Είναι ιδανική αν θες μια πιο καθημερινή μάσκαρα αλλά δεν διαπραγματεύεσαι το μήκος. (Πιο καθημερινό αποτέλεσμα εννοώ ότι δεν δίνει αυτό το πολύ έντονο μαύρο αποτέλεσμα που προσωπικά προτιμώ για βραδινές εμφανίσεις) Βγαίνει και σε άλλα χρώματα, τα οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά άνοιξη έρχεται, καταλάβατε.

Urban Decay Trouble maker mascara

Αυτή τη μάσκαρα την αγαπώ λίγο περισσότερο από τις άλλες γιατί ΔΕΙΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ! Έχει το τέλειο βουρτσάκι, ικανό να πιάσει και τις πιο μικρές ή τις πιο χωμένες βλεφαρίδες που συνήθως ξεφεύγουν. Είναι η πρώτη μάσκαρα που δηλώνει “sex proof” και οκ μάσκαρα είναι, ό,τι θέλει μπορεί να δηλώνει, εγώ έχω να δηλώσω ότι είναι ιδανική αν θες μήκος, όγκο και βλεφαρίδες που δεν κολλάνε μεταξύ τους. (Αν τις γύριζε κι όλας, θα είχαμε game over)

Inglot Long For Mascara

Είχα διαβάσει τα καλυτερότερα για αυτήν τη μάσκαρα και έτσι, ανυπομούσα να τη δοκιμάσω. Έχει ένα βουρτσάκι από σιλικόνη και πιάνει τις πιο μικρές βλεφαρίδες, ενώ συνδυάζει όγκο και μήκος, και είναι ιδανική αν θες ένα έντονο αποτέλεσμα, που όμως, δεν είναι fake! (δλδ φοριέται και πρωί) 

 Dior Diorshow PumpNVolume

Όλες έχουμε μέσα μας μια drama queen. Αυτή η μάσκαρα είναι για εκείνες τις φορές που θες το dramatic αυτό στοιχείο σου να βγει στην επιφάνεια και συγκεκριμένα στις βλεφαρίδες σου. Όταν την φοράω με ρωτάνε “Τι έκανα”, “Τι μάσκαρα φοράω”, και έτσι βάζω την κασέτα (ακα παιδί των 80’s) για τούτο εδώ το μικρό, υγρό θαύμα. Είναι ιδανική αν θες το πολύυυυ έντονο, το 100% μαύρο , σούπερ ουάου αποτέλεσμα!

Αυτάαα! Γράψτε μου τις δικές σας αγαπημένες mascara, τις δικές σας “χειρότερες”, και γενικά, ελάτε να αναπτύξουμε λίγο το θέμα αυτό, που τελειωμό δεν έχει!

Υ.Γ. αυτό στην αρχή για τον Μαζωνάκη είναι ψέμα.

Enjoy <3

Leave a Reply

Read previous post:
Εμπρός NARS

Ήρθε η ημέρα που οι λέξεις "NARS", Ελλάδα και Sephora είναι στην ίδια πρόταση, και αυτό απαιτεί ενός λεπτού σιγή....

Close