Τα concealer που θα βάλεις στο μάτι.

September 12, 2014

Το χαμάμ που μας ήρθε ταμάμ

October 10, 2014

Fall.. in love.

October 1, 2014
empty image
empty image

large

Σήμερα ξεκινάει ο αγαπημένος μου μήνας και εγώ, αυτές τις μέρες έχω χαθεί. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Χάθηκα από το blog- έγραφα μόνο στο facebook- και γενικά απέφευγα τις πολλές κουβέντες και τα πολλά λόγια. Ο λόγος είναι ότι πήρα μια πολύ σημαντική απόφαση, αυτή του να αλλάξω δουλειά. Πρώτη φορά στα 6 χρόνια που δουλεύω άλλαξα περιβάλλον, έζησα το άγχος του “που πάω” και όλα αυτά που εντάξει δεν είναι και τίποτα, αλλά στο παιδικό μυαλό μου έμοιαζε τεράστιο.

Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα στην καινούργια εταιρία και ενώ ακόμα χαζεύω γύρω γύρω, γράφω ό,τι μα ό,τι να ‘ναι!

Υ.Γ 1 να ξέρεις σατανικό να έχεις μια εβδομάδα κενό από τη μια δουλειά στην άλλη και τα  Sephora να έχουν -35%.  Πήρα πολλά νέα προϊόντα, ετοιμάσου να τα δοκιμάσουμε μαζί.

Υ.Γ 2 Κάποιος μου είπε ότι έχω κατοχικό σύνδρομο επειδή παίρνω καβάτζα κρέμες, μη τυχόν και μου τελειώσουν και δεν έχει εκπτώσεις τότε. Ποια είναι η γνώμη σου σε αυτό; Το κάνεις και εσύ;

Υ.Γ 3 και κυριολεκτικά χάθηκα στα στενάκια εδώ για να παρκάρω. ήρθα 20 λεπτά νωρίτερα και μπήκα μέσα 5 λεπτά αργότερα. το gps βλέπει δρόμους εκεί που οι άνθρωποι έχουμε χτίσει τούβλα/ διπλής ανάγνωσης.

Υ.Γ 4 “fall” μπορεί να είναι φθινόπωρο, μπορεί να είναι και η πτώση. Κοίτα να “πέσεις” σε καμιά αγκαλιά. <3

4 comments

  1. ααααα α) τέλειο, μαρέσει που δεν έσβησες τίποτα β) καλή αρχή κορίτσι όμορφο γ) το Υ.Γ.4 με έκανε να χαμογελάσω σε μια μέρα όπου κοιμάμαι όρθια στο γραφείο με ένα κάρο χαρτομάντηλα γύρω μου 🙂

Leave a Reply

Read previous post:
Τα concealer που θα βάλεις στο μάτι.

Αν υπάρχει κάτι που δοκιμάζω ξανά και ξανά σε όλες τις μάρκες καλλυντικών, ακόμη κι αν έχω σπίτι μου τόσα...

Close