Το μενού των Χριστουγέννων

December 24, 2014

Matte about you

January 7, 2015

Christmas hair, don’t care.

December 28, 2014

Ίσως να έχεις δει αφίσες, να έχεις διαβάσει ή να έχεις ακούσει για τη θεραπεία Discipline της Kerastase. Μπορεί  και τίποτα από αυτά αλλά δεν έχει και σημασια αφού σήμερα θα στα πω όλα.

Έκανα τη θεραπεία πριν περίπου 15 μέρες χάρη στις Skingurus! Η διαδικασία μοιάζει πολύ με αυτή της Brazilian Keratin, αφού μετά την εφαρμοφή της θεραπείας, γίνεται ίσιωμα με πρέσα. Τα μαλλιά μου όμως τώρα είναι πολύ πιο κοντά από όταν είχα κάνει το Brazilian Keratin- ευτυχώς- που είχε χρειαστεί να κλείσω 5ωρο στο κομμωτήριο.

Στη συνέχεια λούστηκα και καθώς τα μαλλιά μου στέγνωναν, έβλεπα την πιο απαλή τους εκδοχή. Ξεμπερδεύτηκαν αμέσως και το χτένισμα ήταν πιο εύκολο από ποτέ. Η βασική διαφορά όμως ήταν στη λάμψη της τρίχας και στο ότι κατάφεραν να μη φριζάρουν ακόμα και στις non stop βροχές που είχαμε εκείνες τις μέρες. Thumbs Up!

Η ολοκληρωμένη θεραπεία ξεκινάει στο κομμωτήριο με την εφαρμογή της και συνεχίζει σπίτι με τη συντήρησή της, με τα ανάλογα προϊόντα. Ρώτησα και μου είπαν ότι κάποιος, κάποια βασικά, μπορεί να πάρει μόνο τα προϊόντα και να έχει ελαφρώς  πιο πειθαρχημένα μαλλιά. Η σειρά αποτελείται από το σαμπουάν, τη μάσκα μαλλιών και ένα spray όμως αν θες τη γνώμη μου, μπορείς να παραλήψεις το spay καθώς και τα άλλα δύο μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους, plus ότι το spay τα βαραίνει ελαφρώς.

Η θεραπεία στο κομμωτήριο διαρκεί για 10 λουσίματα αλλά σε αυτό το σημείο να σου πω ότι αν μέχρι τώρα λούζεσαι μέρα παρά μέρα, με τη θεραπεία αυτή προσθέτεις άλλη μία μέρα στο χτένισμά σου. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό ή αν είναι ιδέα μου αλλά πώς να είναι ιδέα μου αφού το βλέπω, κρατάει παραπάνω!

Με ή χωρίς τη θεραπεία, δοκίμασε να χτενίσεις τα μαλλιά σου με το ψαλίδι Bellissima Revolution. Στην αρχή θα σε πεδέψει, αλλά μόλις βρεις τα κουμπιά του- κυριολεκτικά- θα έχεις σούπερ όγκο και θα μπορείς να κάνεις όλα τα χτενίσματα που φαντάζεσαι, με ένα ψαλίδι! (θα φτιάξω σχετικό video, stay tuned).

 

Leave a Reply

Read previous post:
Το μενού των Χριστουγέννων

Στη ζωή μου, όσες φορές κι αν είπα “θα φάω μόνο ένα μελομακάρονο” δεν τα κατάφερα εκτός από εκείνη τη...

Close