Whats in my bag

July 14, 2016

Where does my money go?

September 5, 2016

Welcome back, September.

August 29, 2016

Σαν χθες θυμάμαι που πέρσι τέτοιες μέρες σου έγραφα ότι η 1η Σεπτεμβρίου είναι η Πρωτοχρονιά των ψυχαναγκαστικών. Και παρόλλο που ούτε φέτος συγκαταλέγεται στις επίσημες αργίες και ούτε δώρα ανταλλάζουμε, εγώ συνεχίζω να χαίρομαι που ξεκινάει ο πιο αγαπημένος μου μήνας!

Μην παρεξηγηθώ, δεν ήμουν ποτέ το φυτό που χαιρόταν που θα γυρίσει στο σχολείο ούτε ο υπάλληλος που ανυπομονεί να γυρίσει στη δουλειά. Για την ακρίβεια, η επιστροφή στη δουλειά συνοδεύεται με σκέψεις  τύπου “γιατί δεν έγινα τραγουδίστρια”(εύκολη η απάντηση), γιατί δεν είμαι εισοδηματίας και γενικά, με ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΙ”. Ο Σεπτέμβριος όμως μου αρέσει γιατί  ενδείκνυται για να ξεκινήσεις όλα εκείνα που υποσχέθηκες μέσα στη χρονιά να ξεκινήσεις… “από Δευτέρα” και τα παράτητες μόλις ξημέρωσε η Τρίτη!

Processed with VSCO with f2 presetΚαι επειδή τα γραπτά μένουν, να, γράφω εδώ όσα θέλω να κάνω τη νέα σχολική χρονιά, για να τα ξανακοιτάξω μέσα στη χρονιά και να απορώ με τον εαυτό μου, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

  • Να μάθω μια ξένη γλώσσα! Υπάρχουν άπειροι τρόποι αν θες να μάθεις κάτι καινούργιο, και ειδικά μια ξένη γλώσσα: από μαθήματα μέσω Skype για να μην περιορίζεσαι χρονικά, μέχρι site που μπορείς να μάθεις δωρεάν ξένες γλώσσες με τη βοήθεια ανθρώπων που είναι η μητρική τους!  Οι επιλογές είναι αμέτρητες (βρήκα μέχρι και μαθήματα Χίντι) αλλά μόλις αποφασίσω αν θέλω να μάθω Ρωσικά ή Κορεάτικα, το I Forgot My Crown θα μεταφραστεί αναλόγως. #not
  • Να κλείνω το κινητό μου! Όση ώρα γράφω αυτή την ανάρτηση έχω σταματήσει μία φορά για να ανεβάσω κάτι στη σελίδα της Βίδας (εύχομαι να την ακολουθείς Facebook και Instagram, είναι η La Vida Loca_dog), έχω απαντήσει σε ένα τηλέφωνο, σε δύο what’s app, και έχω ανοίξει να δω και 1-2 stories στο snapchat. Παλιά το λέγαμε διάσπαση προσοχής, τώρα το λέμε χάσιμο χρόνου!
  • Να είμαι πιο οργανωμένη! Αυτός ο στόχος υπήρχε και στην περσινή μου λίστα και μάλλον δεν τα κατάφερα καλά και θέλω να το προσπαθήσω περισσότερο. Πόσες ιδέες για αναρτήσεις χάνονται σε χαρτάκια που ξεχνιούνται σε τσάντες, πόσα post μένουν για πάντα στο κινητό μου! Ε με λίγη ή περισσότερη οργάνωση θα έβγαιναν όλα λίγο πιο εύκολα!
  • Να κάνω ένα ταξίδι σούπερ ντούπερ ουάου. Δεν ξέρω αν θα είναι ο προορισμός, η παρέα ή η αφορμή που θα το κάνει τόσο μοναδικό, αλλά μιλάμε για το ταξίδι της δεκαετίας :p
  • Να παίζω πιο πολύ με το Βιδάκι! Να της μάθω νέα κόλπα (για την ώρα μαθαίνει το play dead), να την πηγαίνω βόλτα σε νέα μέρη, να την κάνω να χαίρεται περισσότερο!
  • Να τηρήσω τον κανόνα που έφτιαξα: Αυτό που σε αναστάτωσε θα σε αναστατώνει ακόμα μετά από  1 χρόνο; Αν όχι, δεν αξίζει να σπαταλήσεις πάνω από 1 ώρα. Σε 2 χρόνια- 2 ώρες και πάει λέγοντας.  So simple! (στον ίδιο κανόνα ισχύει πως πρόβλημα που λύνεται με λεφτά, δεν είναι πρόβλημα.)
  • Να διαλέγω τις μάχες μου! Choose your battles που λένε (δεν ξέρω ποιοι), αλλά δεν αξίζει να παλεύεις επειδή ο φίλος σου άφησε το ποτήρι στο τραπέζι και όχι στον νεροχύτη, if you know what I mean!

Αυτά!

Γράψε μου και εσύ καμία ιδεά, ψήφισε Ρώσικα ή Κορεάτικα, γράψε μου έναν δικό σου στόχο που θες να τον έχεις γραμμένο και να ανατρέχεις σε αυτόν συχνά- πυκνά ή κάτι τέλος πάντων που σε κάνει να χαίρεσαι για τον Σεπτέμβιο που ξεκινάει!

 

 

 

 

5 comments

  1. Χαχα!!τελειο!!1σεπτ.ειναι η γιορτη μου(και 29 γενεθλια)οποτε μου ηταν παντα πιο ευκολο να το νιωθω αρχη χρονιας και να αγαπω αυτον τον μηνα!!συμφωνω με οργανωση και ξενη γλωσσα!!εγω θελω ισπανικα!!(προτεινω ρωσικα!!)καλη χρονια!!

Leave a Reply

Read previous post:
Whats in my bag

Το καλοκαίρι η τσάντα πρέπει να είναι μισοάδεια και αυτό δεν κρύβει καμία αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση μου απέναντι στη...

Close