Παλ Μαλ

May 12, 2015

May the Glowbox be with you**

May 19, 2015

Fake it till you make it!

May 17, 2015

Στόχος του 15 ήταν να είμαι πιο προνοητική. Μέχρι πολύ προσφατα, αυτό περιοριζόταν στο να κουβαλάω μαζί  μου ομπρέλα και φορτιστή.

78bb10b506aac17a4d036854d41f1b89

Κάπου λοιπόν διάβασα το παραπάνω και αποφάσισα να παριστάνω την προνοητική μέχρι τελικά να γίνω. Η ανατροπή έγινε όταν από Μάιο μήνα έκλεισα προορισμό για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. (Όποια έχει πάει Αλόννησο να μιλήσει).

Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που κανονίζω από τώρα διακοπές και για να είμαι ειλικρινής αν δεν πηγαίναμε με φιλικό ζευγάρι, που μας παρακίνησε να κλείσουμε από τώρα, δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάνει το οτιδήποτε.

Όμως η αρχή έγινε και λένε χρειάζεσαι 15 μέρες για να αποκτήσεις μια νέα συνήθεια και είμαι στη 2η, και εχμ, την προσοχή σας ένα λεπτό, έκλεισα από τώρα εισιτήρια για τα βραβεία Mad!

Τα λατρεύω αυτά τα βραβεία, είχα πάει την πρώτη πρώτη χρονιά με τον ξάδερφό μου και μια πολύ αγαπημένη μου φίλη. Ήταν τη χρονιά που τελείωσα το σχολείο και κάθε φορά που πηγαίνω είναι σαν να ξαναζώ αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν τελειώνουν οι εξετάσεις και δεν έχεις να σκέφτεσαι τίποτα, μόνο θάλασσα, άμμο και διακοπές.

Με το πέρασμα των χρόνων δυσκολευόμουν να βρω εισιτήρια και έτσι κατέληγα να ψάχνω γνωστούς και αγνώστους για να βρω ένα εισιτήριο. Άσε που μεγάλωσα και δεν την πάλευα να είμαι όρθια επομένως οι απαιτήσεις μεγάλωσαν.

Φέτος στα πλαίσια του πιο προνοητικού μου εαυτού, έψαξα, βρήκα και έπρηξα ξάδερφο και φίλη να κλείσουμε εισιτήρια από τώρα, και είδα ότι στο viva.gr αν έχεις mastercard τα κλείνεις 2 μέρες πριν από τους υπόλοιπους και μπαίνεις σε κλήρωση για κάτι σούπερ ντούπερ ουάου αλλά επειδή εμένα με αγχώνουν οι εκπλήξεις, αν κερδίσω χάρισμά σας.

Τώρα, αν θέλω να πάω στην 3 από τις 15 μέρες που απαιτούνται για να είμαι επίσημα προνοητική, θα πρέπει να ετοιμάσω όλα αυτά που θέλω να σου πω αυτές τις μέρες, μιας και προβλέπεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Μπορείς να ποντάρεις υπέρ μου, θα κερδίσω 🙂

3 comments

  1. Η Αλόννησος είναι υπέροχη, πριν από δύο χρόνια την επισκέφτηκα και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Έχει καταπληκτικές παραλίες -Αγ.Δημήτριος, Κοκκινόκαστρο, Χρυσή Μηλιά, Βότση κ.ά. Καλό φαγητό στην ταβέρνα Δημήτρης στη Βότση (στα σκαλάκια πάνω από το λιμανάκι) και λαχταριστό ιταλικό παγωτό είτε στο Πατητήρι είτε στο Παλιό Χωριό (Χώρα) (νομίζω πως το μαγαζί είναι το ίδιο). ΑΑΑ και ηλιοβασίλεμα στο Sunset, νομίζω πως θα το βρεις στο δρόμο φεύγοντας από τη Χώρα!

Leave a Reply

Read previous post:
Παλ Μαλ

Όταν παίρνω ένα καινούργιο κραγιόν νιώθω πως αυτό είναι το ένα, το μοναδικό, αυτό που θα το φοράω στο εξής...

Close